طرز تهیه آسان ترافل فندقی شکلاتی خوشمزه بدون نیاز به فر
[ad_1]
ترافل ها کیک های خوشمزه ای هستند که در خانه سریع و آسان تهیه می شوند ، حتی اگر در آشپزی تازه کار هستید. علاوه بر این ، ظاهر جالب این مربا نیز بسیار وسوسه انگیز است و برای پذیرایی از مهمانان در یک فصل صمیمی پاییزی انتخاب بسیار مناسبی است. در این درس آشپزی دیجیتال ما به شما یک ترافل خوشمزه را آموزش می دهیم که طعم بی نظیری دارد. با ما همراه باشید تا ببینید طرز تهیه فندق شکلاتی با ترافل چگونه است.
ترافل فندقی شکلاتی
ترافل نوعی کیک کروی است که با شکلات پوشانده شده است و داخل آن را می توان با انواع آجیل ، کارامل و شکلات پر کرد. این مربا را می توان خیلی سریع و راحت تهیه کرد.
عناصر
- بیسکویت پتیبور: یک بسته
- شکلات شیری: 100 گرم
- پودر نارگیل: 3 قاشق غذاخوری
- خامه: 3 قاشق غذاخوری
- فندق خام: 30 گرم
طرز تهیه ترافل فندقی شکلاتی
1
برای تهیه این ترافل خوشمزه ابتدا بیسکویت ها را پودر کرده و در ظرف مورد نظر بریزید. سپس شکلات ها را به دلخواه ذوب کرده و به بیسکویت ها اضافه کنید.
در این مرحله خامه و پودر نارگیل را به مخلوط بیسکویت و شکلات اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
2
مواد را کاملاً مخلوط کنید تا به یک خمیر یکدست و منسجم تبدیل شود.
3
وقتی مواد کاملاً مخلوط شوند ، باید به همان بافت برسد. سپس خمیر تمام شده را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.
4
در این مرحله خمیر آماده شده را به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و فندق را داخل آن بریزید و آن را کاملاً پهن کنید.
5
ترافل های تمام شده را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
6
بعد از بیرون آوردن ترافل ها از یخچال ، روی آن شکلات آب شده بریزید و روی آن را با پسته تزیین کنید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات پوشانده شود.
در نیم ساعت فندق شکلاتی شما آماده است.
به
[ad_2]