طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و اصیل با گردو و زرشک

[ad_1]

سبزیجات و سیب زمینی

هر ایرانی سبزیجات را به روش خود تهیه می کند. برخی از افراد دانه های کاکائو را در فر می پزند ، برخی آنها را به صورت کباب درست می کنند و برخی از مردم دانه های ساده و آسان کاکائو را بیشتر دوست دارند. در این قسمت از راهنمای آشپزی Dig Dig Mag ، ما طرز تهیه کاکائوی سبزیجات خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم. یکی از غذاهایی که قسمت بزرگی از سفره ایرانی است.

تفاوت روزه داری با پختن کاکائوی سبزیجات در پوسته کاکائوی سبزیجات نیز مشهود است. هرکسی می تواند دانه های کاکائو را به طعم خود اضافه یا کم کند یا سبزیجاتی مانند اسفناج را به دانه های کاکائو اضافه کند.

با این حال ، وجود طعم هایی مانند زرشک و کنوت همیشه طعم کاکائو سبز را افزایش می دهد. در ادامه طرز تهیه یک کاکائوی سبزی خوشمزه را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

سبزیجات و سیب زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

  • دانه های کاکائو: 400 گرم (200 گرم تره فرنگی ، 100 گرم جعفری ، 50 گرم گشنیز و 50 گرم شوید)
  • تخم مرغ: 5 سکه
  • آرد پخته: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 2 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • سیر آسیاب شده: حبه 4
  • زردچوبه ، پودر کاری ، فلفل سیاه و نمک: در صورت نیاز

تجهیزات مورد نیاز را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه سبزیجات کاکائویی

دانه های کاکائو

1
تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا غلیظ شود.

سبزیجات کاکائویی دوبار

2
کاکائو ، لانه ، زرشک ، پیاز ، سیر ، پودر کاری ، زردچوبه ، بیکینگ پودر ، آرد سفید و نمک را در یک کاسه دیگر ترکیب کنید ، اما اکنون تخم مرغ را اضافه نکنید. اگر ابتدا تخم مرغ را اضافه کنید ، توده کاکائو سبزیجات را آب می کند.

3
روی ماهیتابه را با روغن متوسط ​​بپوشانید ، کف روغن را بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.

4
وقتی تابه داغ شد ، تخم مرغ را به دیگر دانه های کاکائو سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید.

5
وقتی دانه های کاکائو پخت ، نمک را امتحان کنید.

6
شعله را زیاد کنید سپس کره کاکائو را داخل قابلمه بریزید. درجه حرارت باید به گونه ای باشد که اطراف کاکائو خیلی سریع شروع به خیس شدن کند. در غیر این صورت ، تخم مرغ ها در انتهای ظرف می مانند.

بعد از حدود 3 یا 4 دقیقه ، حرارت را کم کرده و در تابه ای بگذارید تا یک طرف کاکائو کاملاً پخته و طلایی شود.

7
بعد از اینکه یک طرف کاکائو پخت و طلایی شد ، به آرامی هم بزنید. می توانید قبل از قرار دادن آن به روش دلخواه ، آن را برش دهید. کمی روغن کاکائو را در اطراف بریزید و بگذارید یک بار دیگر در باز شود.

8
در آخر کاکائوی سبزیجات را با زرشک و کنوت تزیین کرده و سرو کنید.

به

[ad_2]

Back to top button