ثبت شرکت در کانادا چقدر هزینه دارد؟

انواع شرکت های تجاری در کانادا

هنگام مهاجرت به کانادا با ثبت شرکت و پیش از ثبت شرکت یا انتقال شعبه کسب و کار خود به کانادا توجه داشته باشید که نوع و مدل شرکت شما باید تعیین شده باشد. معمولاً شرکت ها به 4 مدل زیر تقسیم می شوند، البته ممکن است مدل های دیگری نیز به چشم شما بخورد که ترکیبی از این 4 مدل است. برای مطالعه بیشتر درباره انواع شرکت ها در کانادا این مقاله را بخوانید.

1.شرکت با مالکیت انحصاری (Sole Proprietorship)

این مدل ساده ترین نوع در میان سایر مدل هاست و تمامی مالکیت شرکت در انحصار یک نفر است. این بدین معناست که شما به عنوان تنها مدیر شرکت در رأس  تصمیم گیری برای همه موارد، دریافت تمامی سود و مسئول تمامی شکست ها هستید. از معایب این مدل نیز این است که شما به عنوان تنها سرمایه گذار کل مجموعه هستید و در صورت کمبود بودجه امکان تزریق منابع مالی از فرد دیگری وجود نخواهد داشت.

2.شرکت مشارکتی (General Partnership)

این مدل وقتی کاربرد دارد که صاحبان کسب و کار دو نفر یا بیشتر باشند. نیازی به نوشتن قرارداد بین شرکا نیست اما پیشنهاد می شود که یک تفاهم نامه بین اعضا تنظیم شود و به تایید همه برسد. این تفاهم نامه می تواند مشخص کند که تصمیمات به چه نحو گرفته شوند، وقتی شراکت منحل شود کسب و کار چگونه تقسیم شود و مواردی ازین قبیل را در بر بگیرد. این مدل توانایی جذب سرمایه بیشتری دارد زیرا تعداد اعضای بیشتری نسبت به مالکیت انحصاری دارد.

3.شرکت سهامی (Corporation)

این مدل شرکت دارای شرکای متعدد می باشد و هر فرد می تواند به اندازه سرمایه ای که دارد سهام بخرد و حق مالکیت را دریافت کند. این نوع شرکت پیچیده ترین نوع در میان سایر مدل هاست و می تواند مستقل از سهامداران خود فعالیت کند. شرکت های سهامی همیشگی هستند و نیاز به تمدید ندارند اما هزینه های جانبی آن زیاد است.

4.شرکت تعاونی (Cooperative)

این مدل شرکت ها توسط خود اعضا مدیریت می شوند و معمولاً هزینه ثبت آن ها پایین تر از سایر مدل هاست. دقت داشته باشید الزامات قانونی بین اعضا بصورت جزئی ذکر شود و توجه کنید که اولویت در این نوع سازمان ها برآورده شدن خواسته های مشترک اعضا می باشد.

روش های ثبت شرکت در کانادا

ثبت شرکت در کشور کانادا از دو راه مختلف امکان پذیر است که در این قسمت بصورت کامل به توضیح آن ها می پردازیم.

1- ثبت شرکت از طریق Intra Company Transfer ( ICT یا انتقال درون سازمانی)

برنامه مهاجرتی انتقال درون سازمانی ICT برای کارآفرینانی که در حال حاضر کسب و کار خود خارج از کانادا را در اختیار دارند و می خواهند یک شرکت وابسته به آن یا یک کسب و کار جدید را در کانادا ایجاد کنند، بیشترین کارایی را دارد. ثبت شرکت شما در این روش منجر به دریافت ویزای کار خواهد شد که این ویزا مجوزی است که فرد بتواند به کانادا نقل مکان کرده و تجارت خود در این کشور را آغاز کند.

کارآفرینانی که مایل به دریافت ویزای ICT باشند، باید در مرحله اول شرکت خود را در کانادا ثبت کرده و یک طرح تجاری دقیق که شامل پیش بینی های مالی و طرح استخدام است ارائه کنند. البته باید در نظر داشت که کسب و کار آن ها باید برای یک بازه زمانی 12 ماهه در کشور دیگری فعال بوده باشد. در صورتی که چنین شرایطی فراهم باشد، فرد می تواند در ابتدا برای ویزای کار 2 ساله اقدام کند. همچنین مجوزهای اولیه کار ICT را می توان به مدت 7 سال نیز تمدید کرد اما شرط لازم برای این کار مواردی است که در زیر به آن ها اشاره شده است:

  • داشتن یک تجارت فعال در کشور خود
  • داشتن یک تجارت فعال در کشور کانادا
  • در اختیار داشتن یک دفتر فیزیکی در کانادا
  • در اختیار داشتن حداقل یک شهروند کانادایی به عنوان نیروی کار

ثبت شرکت در کانادا و مهاجرت از طریق آن

آیا قصد راه اندازی یک کسب وکار جدید یا ثبت شرکت در کانادا را دارید؟ برای ثبت شرکت در کانادا، هر استان و قلمرو این کشور، قوانین، مراحل و هزینه های خاص خود را دارد. بنابراین فرآیند شروع کسب وکار شما در کانادا بسته به جایی که قصد فعالیت دارید متفاوت خواهد بود.

در این مقاله جزئیات مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت، هزینه ها و مزایای تاسیس شرکت در کانادا مواردی است که به آن خواهیم پرداخت. با دستیکن همراه باشید. اگر خواندن این متن از حوصله شما خارج است یا نیاز به مشاوره دارید فرم ارزیابی مهاجرت را پر کنید تا مشاوران ما پاسخگوی شما باشند.

ثبت شرکت برای غیرکانادایی ها

در کانادا، هم مدیران غیر کانادایی که در شهر خود شرکت دارند و به دنبال ثبت شعبه شرکت در کانادا هستند و هم غیر کانادایی هایی که می خواهند در کانادا برای خود شرکت تازه ای برای اولین بار تاسیس کنند، اجازه این کار را دارند.

مهم ترین نکته برای ثبت شرکت در کانادا، قوانین و شرایط مربوط هر استان است. متقاضیان برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت، باید از برنامه های مهاجرت تجاری، برای این کار اقدام کند، روش هایی مانند اخذ ویزای استارتاپ کانادا  و خود حمایتی کانادا. علاوه بر این، راه دیگری نیز برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که ویزای کارآفرینی نامیده می شود و اتفاقاً روش محبوب و پر تقاضایی هم هست. مزایای این روش و هر آنچه در مورد آن نیاز دارید، در لینک زیر، در اختیار شماست:

انواع ساختار شرکت تجاری در کانادا

افراد در کانادا می توانند یکی از 4 نوع شرکت زیر را برای ثبت انتخاب کنند. هر کدام از موارد ذکر شده راه و روش مخصوص خود را برای ثبت کردن دارند. نوع تجارتی که انتخاب می کنید راه و روش ثبت شرکت شما را نشان می دهد. این شرکت ها عبارتند از:

شرکت خصوصی (Sole Proprietorship)

این شرکت توسط یک نفر اداره می شود و ساده ترین و رایج ترین نوع مدیریت تجارت به حساب می آید. در این نوع تمام مسئولیت ها (از جمله موفقیت ها و شکست ها) بر عهده خود مالک است.

    مزایا:

راحت ترین و کم  هزینه ترین نوع شرکت در کانادا، کنترل بیزینس به دست صاحب تجارت، گزارش مالیاتی آسان

    معایب:

هر 5 سال یک بار باید ثبت شرکت تمدید شود و تمام ضررها و بدهی های شرکت متوجه مالک است. از نام کسب وکار شما محافظت نمی شود و درآمد شما مشمول مالیات است.

شرکت مشارکتی (Partnership)

در تجارت مشارکتی، دو یا چند شریک سرمایه های خود را برای راه اندازی یک کسب وکار وارد کار می کنند. این سرمایه می تواند شامل مهارت، پول، نیروی کار و… باشد. شرکت های مشارکتی در کانادا به سه صورت ثبت می شود.

اول، مشارکت عمومی که افراد سرمایه گذار به یک اندازه در سود، زیان و مسئولیت شریک هستند

دوم، مشارکت محدود که یک یا دو نفر مسئولیت نامحدود و بقیه افراد مسئولیت محدود دارند و تنها می توانند نظرات و ایده های خود را بیان کنند

سوم، مشارکت با مسئولیت محدود(LLP) که فرد می تواند یا یکی از شرکا شرکت قرارداد ببندد. در صورت بروز هر مشکلی تنها دارایی های آن فرد به خطر می افتد نه کل هیات مدیره و شرکا

    مزایا:

تقسیم ریسک شرکت بین افراد، تقسیم مدیریت، گزارش مالیاتی آسان

    معایب:

استقلال کمتر در اقدامات و تصمیمات مربوط به شرکت، محافظت از نام شرکت، مسئول بودن تمام شرکا در قبال ضررهای شرکت

شرکت سهامی (Corporation)

شرکت به عنوان یک شخص حقوقی مجزا از مالک آن در نظر گرفته می شود. در این شرکت، فرد سهام تجارت را خریداری می کند. هر کس به اندازه سهام خریداری شده، حق مالکیت شرکت را دریافت می کند. این نوع شرکت می تواند به صورت فدرال یا استانی ثبت شود که هر کدام مزایا و معایب خاص خودش را دارد.

    مزایا:

حفاظت نام شرکت، مسولیت محدود، درگیر نبودن مالکان در قبال بدهی های شرکت، مزایای مالیاتی، امکان انتقال مالکیت، جذب آسان سرمایه گذار و موسسات مالی، عضو شدن ارکان های دولتی در صورت کار با آن ها، دریافت درآمد به صورت حقوق یا سهام

    معایب:

هزینه  راه اندازی این مدل شرکت از سایر مدل ها بیشتر است، ملزم به ارائه پرونده های سالانه و سوابق مالی شرکت هستید، ممکن است از شما خواسته شود که مدارک مربوط به اقامت یا شهروندی ارائه دهید

شرکت تعاونی (Cooperative)

این نوع شرکت، مسولیت محدود دارد و توسط اعضا مدیریت می شود. مانند یک شرکت، می توان آن را به صورت استانی یا فدرال ثبت کرد.

    مزایا:

اداره توسط خود اعضا، مسولیت محدود

    معایب:

ممکن است بین اعضا تعارض پیش بیاید، ممکن است تصمیم گیری طولانی باشد.

دکمه بازگشت به بالا