چرا تصویر لپ تاپ روی ویدئو پروژکتور ظاهر نمی شود؟

یکی از کاربری های معمول انواع پروژکتور، استفاده از آنها در دانشگاه ها و سازمان های پژوهشی است. در اینگونه فضاهای آموزشی، دانشجویان و پژوهشگران از پروژکتور استفاده می کند تا نتیجه ی تمرینات و تحقیقات خود را با اساتید، پژوهشگران و دانشجویان به اشتراک بگذارند. اما اتفاقی که گاه در این میان باعث ایجاد وقفه در ارائه اطلاعات و برگزاری جلسات می گردد، عدم برقراری ارتباط میان لپ تاپ و پروژکتور مورد استفاده است. بارها مشاهده شده که پس از خرید ویدئو پروژکتور Full HD و وصل کردن کابل به پروژکتور، تصاویر مدنظر کاربر که بر روی لپ تاپ قرار دارند، بر روی پرده نمایش و یا پروژکتور مشاهده نمی شوند و یا تصویری مشابه با آنچه که در شکل زیر نشان داده شده، ظاهر می شود. در این مقاله تلاش شده تا اصلی ترین علل ظاهر نشدن تصویر لپ تاپ روی ویدئو پروژکتور بررسی شده و روش رفع این اشکالات نیز شرح داده شود.

رفع مشکل ظاهر نشدن تصویر لپ تاپ روی ویدئو پروژکتور

پورت کارت گرافیک لپ تاپ

در صورت مواجهه با مشکل ظاهر نشدن تصویر لپ تاپ روی ویدئو پروژکتور، نیاز است تا بخش های مرتبط با کابل و کارت گرافیک لپ تاپ مورد بررسی قرار گیرد. برای شروع کابل پروژکتور مورد استفاده را بررسی نمایید. درصورتی که کابل پروژکتور از نوع RGB است، حتماً بایست برای اتصال آن به لپ تاپ، از طریق پورت VGA روی لپ تاپ اقدام کرد.

در لپ تاپ هایی که از سال 2015 به بعد تولید شده اند معمولاً به جای این پورت از پورت HDMI استفاده شده است. در صورتی که لپ تاپ شما نیز فاقد این پورت است می توانید از یک تبدیل مناسب استفاده نمایید. (نکته: برای اتصال لپ تاپ به ویدئو پروژکتور حتمالً لازم است که کارت گرافیک لپ تاپ نصب شده باشد.

آنچه که نصب بودن کارت گرافیک را واجب می سازد آن است که ارسال تصاویر از لپ تاپ به ویدئو پروژکتور از طریق کارت گرافیک انجام می شود؛ بنابراین باید درایور لپ تاپ می بایست نصب شده باشد، در غیر این صورت کاربر با پیغامی مشابه با پیغام مشاهده شده در تصویر قبلی مواجه خواهد شد.

نکته مهم:

در صورتی که از نصب بودن کارت گرافیک لپ تاپ خود مطمئن هستید اما همچنان با مشکل ظاهر نشدن تصویر لپ تاپ روی ویدئو پروژکتور مواجه می گردید، توصیه می شود عمل ریستارت لپ تاپ را امتحان کنید. لپ تاپ را خاموش و روشن کنید تا تصویر ظاهر شود. پیشنهاد می شود پس از به نمایش درآمدن تصویر، رزولوشن Resolution آن را در حداقل میزان ممکن قرار دهید.

در صورتی که با ریستارت لپ تاپ نیز تصاویر مورد نظر به نمایش در نیامد، احتمالا اشکالی در کابل RGB وجود دارد. توصیه می شود کابل RGB را تعویض کنید و یک کابل با کیفیت و نو تهیه نمایید. در صورت تداوم اشکال می توانید از طریق راه های ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در نمایندگی تعمیرات ویدئو پروژکتور تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

کلیدهای ترکیبی در پروژکتور

برای رفع مشکل ظاهر نشدن تصویر لپ تاپ روی ویدئو پروژکتور یک راه حل ساده و به اصطلاح کنکوری دیگر وجود دارد. در این روش کافی است تا کلید ویندوز را به همراه کلید P به صورت همزمان فشار دهید و گزینه duplicate را انتخاب نمایید تا تصویر لپ تاپ بر روی تصویر ایجاد شده توسط پروژکتور مشاهده گردد. استفاده از این روش کمک می کند تا کاربر هم تصویر لپ تاپ را داشته باشد و هم تصویر مدنظرش بر روی تصویر ایجاد شده توسط پروژکتور ظاهر شود.

ویدئو پروژکتور FULL HD

افراد مختلف در هنگام خرید ویدئو پروژکتور مناسب برای مصارف مرد نظر خود به نکات زیادی توجه دارند. یکی از مهمترین نکات مد نظر آن ها توجه به وضوح تصاویر حاصل شده توسط این سیستم ها است. بسیاری از افراد ترجیح می دهند به خرید ویدئو پروژکتور full hd اقدام نمایند. چرا که وضوح تصویری آن را از سایر این سیستم ها مناسب تر می دانند. در این مقاله اینجا داریم به ارائه مطالبی در زمینه ویدئو پروژکتور خانگی full hd بپردازیم و به نکاتی پیرامون قیمت این تجهیزات اشاره کنیم. پس اگر شما هم تمایل به خرید این سیستم ها برای مصارف مد نظر خود دارید با ما همراه باشید .

وضوح تصاویر و صفحه نمایش پروژکتور فول اچ دی

یکی از موارد بسیار مهمی که به افزایش خرید و فروش ویدئو پروژکتور full hd کمک رسانده و در قیمت این محصولات نیز اثرگذار بوده، رزولوشن و یا وضوح تصویری فول اچ دی است. این وضوح تصویری در حال حاضر در بسیاری از تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرد.  در حالت معمول تصاویر ارائه شده توسط این نمایشگرها از عرض 1920 پیکسل برخوردار شده و ارتفاع 1080 پیکسل هم دارند. اگر در موقع خرید این محصولات با عبارت 1080 i و یا 1080p مواجه شدید، یعنی با یک نمایشگر فول اچ دی روبرو هستید.

وضوح تصویری 1080p یا فول اچ دی به معنای استفاده از دو میلیون پیکسل در کل تصویر است. همان طور که می دانید هر چه تعداد پیکسل ها در یک نمایشگر بیشتر باشد، یعنی محصول مورد نظر کیفیت تصویری بالاتری دارد و شما می توانید تصاویر مد نظر خود را در سایزها و ابعاد بسیار بزرگتری به نمایش در آورید.  بدون اینکه تصاویر، بی کیفیت و یا خراب شوند. از سوی دیگر هر چه تعداد پیکسل ها در یک نمایشگر بیشتر باشد امکان مشاهده آن ها کمتر خواهد شد و یا به حداقل ممکن خواهد رسید .

نکات پیش از خرید ویدئو پروژکتور full hd و قیمت آن

یکی از مهمترین نکاتی که باید پیش از اقدام به خرید دیتا پروژکتورهای فول اچ دی به آن دقت داشته باشید انتخاب محصول مناسب و متناسب با نیازها و مصارفتان است. از سوی دیگر باید به قیمت این تجهیزات نیز توجه داشته و محصولی را انتخاب و خریداری کنید که با بودجه شما تناسب و سازگاری دارد.

در حال حاضر شرکت های سازنده و برندهای بسیار زیادی محصولات خود را با کیفیت فول اچ دی و وضوح تصویری بالا طراحی و تولید کرده و به بازار مصرف ارائه می دهند. این عامل نقش بسیار مهمی در تعیین قیمت ویدئو پروژکتور full hd خانگی داشته و کیفیت آن را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

برخی از کمپانی های ارائه دهنده این تجهیزات از نام و عنوان برجسته تری در بازار برخوردار شده اند و یا توانسته اند جایگاه بالاتری را کسب کنند. در حالت معمول قیمت دیتا پروژکتورهای تولید شده توسط این برندها بالاتر است. اما با این حال خرید این محصولات برای افرادی که قصد دارند از ویدئو پروژکتور خود در مصارف خاص استفاده کنند، مقرون به صرفه و مناسب است. بعضی از افراد گمان می کنند که اندازه و ابعاد یک پروژکتور فول اچ دی به رزولوشن و یا وضوح تصاویر برآمده از آن تاثیرگذار است. در حالی که این گمان صحیح نبوده و اندازه یک ویدئو پروژکتور به هیچ عنوان بر رزولوشن آن اثر ندارد.

به طور کلی رزولوشن اصلی یک پروژکتور باید با رزولوشن محتوایی که به نمایش در می آورد تناسب و سازگاری کافی داشته باشد. برای نمونه اگر می خواهید از طریق یک ویدئو پروژکتور به تماشای فیلم نشسته و یا به بازی دست بزنید، بهتر است پروژکتورهای با نسبت تصاویر 9 به 16 و یا 10 به 16 را در نظر بگیرید. ویدئو پروژکتورهای فول اچ دی دارای نسبت تصویری 9 به 16 هستند. پس برای این نوع از مصارف شما مناسب و کاربردی به نظر می رسند. این محصولات رنگ های بسیار با کیفیتی دارند. رنگ هایی که هم عمیق بوده و هم به میزان کافی واضح اند.

دکمه بازگشت به بالا