راهنمای خرید تجهیزات فست فود دسته دوم

راه اندازی فست فود با تجهیزات مستعمل برای افرادی مناسب است که سرمایه کافی برای راه اندازی این کسب و کار سودآور را ندارند. البته گاهی کسانی که با تجهیزات دست دوم یک فست فود راه اندازی می کنند، در واقع می خواهند ابتدا تجربه کاملی در این صنعت کسب کنند و در صورت سودآوری، تجهیزات جدید خریداری کنند. البته اگر فست فود شما در مکانی با رفت و آمد کم قرار دارد و وسعت فروشگاه شما کوچک است و نمی توانید تعداد زیادی مشتری را در طول روز پذیرایی کنید.

خرید تجهیزات فست فود دست دوم چه مزایایی دارد؟

از مزایای خرید تجهیزات فست فود دست دوم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- با تجهیزات دست دوم در هزینه ها صرفه جویی کنید

اگر به جای خريد هود صنعتى و تجهیزات فست فود جدید، تجهیزات دست دوم را انتخاب کنید، طبیعتاً در هزینه های خود صرفه جویی زیادی خواهید کرد.

2- با تجهیزات دست دوم نیازی به راه اندازی و نصب اولیه نیست.

برخی از تجهیزات رستوران یا فست فود و حتی تجهیزات کافی شاپ نیاز به راه اندازی و نصب اولیه دارند. زمانی که به سراغ وسایل مستعمل می روید، این مراحل برای آن انجام می شود و کافی است وسایل را به آشپزخانه فست فود خود بیاورید و پس از شستن آن و انجام نظافت لازم، شروع به استفاده از آن کنید. انجام دهید

3- دسترسی به برندهای قدیمی و با کیفیت با استفاده از تجهیزات دست دوم.

متأسفانه در سال های اخیر شاهد هجوم برندهای لوازم آشپزخانه صنعتی هستیم که بعضاً کیفیت پایینی دارند. اما در میان تجهیزات استفاده شده می توان برندهای قدیمی و قدرتمندتری را پیدا کرد که چندین برابر بیشتر از یک دستگاه نو و استفاده نشده مقاومت می کنند.

البته برای خريد تجهیزات آشپزخانه صنعتی و خرید لوازم مورد نیاز آشپزخانه فست فود باید با یک مشاور مورد اعتماد صحبت کنید و از راهنمایی های آنها برای انتخاب برندهای معتبر و باکیفیت بهره ببرید.

در خرید تجهیزات فست فود دست دوم به چه نکاتی توجه کنیم؟

اگر از آن دسته افرادی هستید که قصد استفاده از وسایل دست دوم در فست فود را دارید، باید قبل از خرید از سالم بودن وسایل مطمئن شوید. شما باید بدانید که تجهیزات مورد نظر شما چه مدت مورد استفاده قرار گرفته است و آیا با منو و حجم سفارش شما مطابقت دارد یا خیر. و اگرچه قیمت تجهیزات دست دوم کمتر از تجهیزات نو است.

مدت زمان استفاده از این دستگاه ها را در نظر بگیرید. و آیا اثربخشی آنها کاهش یافته است؟ حتی این وسایل بعد از مدت کوتاهی ممکن است خراب شوند و برای تعمیر آنها باید هزینه زیادی صرف کنید. پس حتما قبل از راه اندازی فست فود با تجهیزات دست دوم، تمام جوانب کسب و کار را در نظر بگیرید.

هنگام خرید تجهیزات فست فود نو یا دست دوم، فروش عامل تعیین کننده است.

برخی از فروشگاه ها وضعیت خوبی دارند و انتظار می رود فروش بسیار بالایی داشته باشند. به همین دلیل این مجموعه ها باید در ابتدا پیش بینی های لازم برای رویارویی با این مشتریان را داشته باشند.

البته مجموعه هایی که مشتریان بیشتری دارند با فست فودهایی که مشتریان کمی دارند در تجهیزات مورد نیازشان تفاوت دارند. پیشنهاد ما به شما این است که اگر این مزیت را دارید از خرید تجهیزات دست دوم خودداری کنید. آسیب دیدن این تجهیزات باعث می شود فست فود شما برای چند روز تعطیل شود و در نهایت ضرر کنید.

 

فر پیتزا ریلی دستگاه مورد نیاز شما

فر پیتزا ریلی بهترین وسیله برای پخت پیتزا تنوری است. این دستگاه بهترین وسیله برای پخت پیتزا به روش فر می باشد این دستگاه می تواند تقریباً 100 تا 120 پیتزا در ساعت بپزد.

قابلیت تنظیم دمای بالا و پایین پیتزا برای آماده سازی سریعتر و با کیفیت.

سرعت ریل ها با توجه به غذای داخل فر قابل تنظیم است، علاوه بر پیتزا، می توانید لازانیا و سیب زمینی با پنیر و منوی بسیار متنوع قرار دهید. خريد فر پیتزا ریلی بیشتر در فست فودهایی که کم است استفاده می شود. فضایی برای پخت پیتزا

برای  تجهیزات فست فود به چه کسانی می توانیم کمک کنیم؟

کسانی که سال هاست در فست فود هستند و در این زمینه خبره هستند می توانند اطلاعات خوبی به شما بدهند. در اصل استفاده از این اطلاعات خوب است، اما عملی کردن این اطلاعات مستلزم ریسک است. زیرا معمولا این افراد در زمینه تجهیزات آشپزخانه به روز نیستند و تمام اطلاعاتی که به شما می دهند بر اساس تجربه ای است که در مجموعه خود جمع کرده اند. شرکت فست فود تجهیزات را با قیمت مناسب و دست اول در اختیار مشتریان قرار می دهد اما در این مرحله قیمت همه چیز نیست و گارانتی و خدمات پس از فروش اهمیت بیشتری دارد. فست فود در هر کجای ایران که باشید آماده خدمت رسانی به شما خواهد بود.

مهم ترین نکته هنگام خرید تجهیزات فست فود دست دوم

قبل از اینکه به سراغ خرید تجهیزات فست فود دوم بروید، توجه داشته باشید که چه منویی را به مشتریان خود ارائه خواهید داد. زیرا هر کدام از منوها و غذاهایی که در فست فود خود سرو خواهید کرد نیاز به تجهیزات جداگانه ای دارند. فرض کنید در منوی خود پیتزا و ساندویچ دارید، پس نیازی به تجهیزات مرغ سوخاری ندارید. بنابراین، قبل از تهیه اولین تجهیزات، منوی خود را تنظیم کنید. برای انتخاب منو حتما از مشاوره و تجربه تیم استارت آپ فست فود استفاده کنید.

دکمه بازگشت به بالا