آشپزی

طرز تهیه معجون پاپریکا و سیر؛ یک چاشنی فوق‌العاده برای هر غذا

سس ها چاشنی های بسیار مهمی هستند که می توانند قبل یا بعد از پخت به غذا اضافه شوند. یکی از محبوب ترین ادویه های غذایی فلفل قرمز است که به صورت پودر یا سس موجود است و طعم هر غذایی را بهتر می کند. اما در این قسمت تصمیم گرفتیم طرز تهیه معجون فلفل دلمه ای را به شما آموزش دهیم که با افزودن هر قاشق به غذا طعم غذای شما را به کلی تغییر می دهد.

معجون پاپریکا در واقع سس پاپریکا است که به شکل بسیار غلیظ تهیه می شود. از این سس می توان برای تهیه بسیاری از غذاها مانند مرغ، ماهی و پاستا استفاده کرد. همچنین می توانید آن را با غذا سرو کنید و کمی ادویه به غذا اضافه کنید تا طعم شیرین و تند کباب بیشتر خوشمزه شود.

این سس به دلیل استفاده از سبزیجات کبابی و روغن زیتون طبیعی سالم تر از سس های آماده است. این سس طعم نسبتاً شیرین و تند دارد اما می توانید آن را با فلفل یا فلفل دلمه ای در کنار فلفل دلمه ای تفت دهید.

اگر شما هم از عطر و طعم این معجون لذیذ لذت برده اید، می توانید برای آموزش های بیشتر مانند غذاهای خوشمزه، سالاد و دسر به آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ مراجعه کنید.

سس پاپریکا

مواد لازم برای 250 گرم سرو

  • فلفل قرمز: 3 عدد
  • سیر: 5-7 حبه
  • روغن زیتون: نصف فنجان
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

مواد لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه فلفل دلمه ای

سس فلفل و سیر

1.
فلفل را خرد کرده و از داخل خارج کنید. سپس در سینی فر گذاشته و سیر و نصف روغن زیتون را روی آن بریزید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای شیرین

2.
بسته به دمای فر، تفت دادن فلفل دلمه ای ممکن است بین 40 دقیقه تا یک ساعت و نیم طول بکشد. وقتی آب بین فلفل دلمه ای از بین رفت و نرم شد، می توانید سینی را از فر خارج کنید.

طرز تهیه سس تند و شیرین

3.
فلفل دلمه ای را در مخلوط کن، مخلوط کن یا چرخ گوشت بریزید و با بقیه روغن زیتون، نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید تا نرم شود.

پوره فلفل پاپریکا

4.
با افزودن روغن زیتون می توانید غلظت این سس را تغییر دهید.

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای شیرین

5.
معجون یا سس پاپریکا آماده است.

نوش جان.

.

اولین نفری باشید که به این محتوا امتیاز میده! post

پل بوکوز

پل بوکوس متولد 11 فوریه 1926 در شهر کولونژ او مونت دور فرانسه و درگذشت 20 ژانویه 2018 در سن 91 سالگی است. او سرآشپز فرانسوی در لیون بوده است که به دلیل کیفیت بالای رستوران ها و طرز تهیه ابتکاری معروف است. وی یکی از برجسته ترین رهبران مرتبط با غذاهای جدید بود که نسبت به غذاهای سنتی کلاسیک مجلل و گرمایی نبود و بر اهمیت مواد تازه با بالاترین کیفیت تاکید می کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا