...
آشپزی

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

بورک غذای محبوب و خوشمزه ای است که در بسیاری از کشورها تهیه می شود و در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. دستور پخت بورک ساده است و به مواد زیادی نیاز ندارد. برای پخت این غذا، گوشت، سبزیجات یا حتی میوه ها و آجیل را در خمیر یووکا یا فیلو پیچیده و سپس کبابی یا سرخ می کنند. از آنجایی که این غذا در نقاط مختلف دنیا از جمله ترکیه، آلبانی، ارمنستان، کرواسی، یونان، صربستان، سوریه و بسیاری از کشورهای دیگر تهیه می شود، دارای خصوصیات متفاوتی است. می توانید برگر گوشت، سبزیجات و حتی برگرهای شیرین را با میوه ها و مغزها درست کنید و در وعده های غذایی مختلف میل کنید. معروف ترین و رایج ترین نوع برقع، بورک گوشت و قارچ یا بورک ترکی است که در فر پخته می شود و حالت مارپیچی یا مارپیچی دارد. در این قسمت از سریال با ما همراه باشید فیلم آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه بورک با گوشت و قارچ را به شما آموزش می دهد.

طرز تهیه برقع ترکی

مواد بورک گوشت

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • رب یوفکا: 1 بسته
  • پیاز: 1 عدد
  • قارچ سرخ شده: 300 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • شیر: نصف فنجان
  • پیتزا پنیر: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق چایخوری
  • جعفری: نیمه قیس
  • کنجد: 1 قاشق غذاخوری
  • کدو سبز، فلفل سیاه، نمک و پودر کاری به میزان لازم

قطعات بورک را از ای بی سی مگبخرید

طرز تهیه بورک گوشت

گوشت را کباب کنید

1.
برای شروع، پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بیشتر شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید.

گوشت چرخکرده

2.
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و کاری را اضافه می کنیم و روی گوشت ورز می دهیم و دوباره می پزیم.

3.
جعفری را خرد کرده و با قارچ سرخ شده به گوشت اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

4.
شیر، تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را در یک کاسه مخلوط کنید.

5.
خمیر را روی تخته یا میز کار بگذارید و سطح آن را با سس شیر و تخم مرغ بمالید.

6.
مخلوط گوشت و پنیر پیتزا را مانند شکل روی خمیر یوفکا بریزید و خمیر را گرد کنید. کف سینی فر را چرب کرده و رول های خمیر را به شکل مارپیچ داخل سینی فر بچینید.

7.
در آخر زرده تخم مرغ را با قلم مو روی رب بمالید و کنجد را روی آن بپاشید.

8.
طبق معمول فر باید از قبل گرم شود. قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بگذارید بپزد و آن را گریل کنید. در صورت تمایل می توانید بورک را جداگانه در روغن سرخ کنید. اما به خاطر داشته باشید که کباب همیشه سالم تر است.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

مجله خبری ای بی سی مگ

ای بی سی مگ یک وب سایت خبری و علمی در حوزه فیلم و سینما، تکنولوژی و لوازم خانگی با جدیدترین اخبارهای این حوزه می باشد. خوشحالیم بتوانیم مطالب مفیدی را برای شما ارائه دهیم.
دکمه بازگشت به بالا
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.